Bokorridoren

10644211_10152833124963829_1773432304054083129_o

Vad erbjuder Bokorridoren dig som student?

Bokorridoren är södra sveriges största rekryteringsmässa inom fastighetsbranschen, och går av stapeln varje år på Malmö Högskola, för studerande på Urbana studier. Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom fastighetsbranschen. Missa inte tillfället att knyta kontakter med potentiella arbetsgivare och skapa dig en inblick i det framtida yrkesliv som väntar.

Engagera dig i Bokorridoren?

Bokorridoren drivs och skapas av studenter. Kärnan i bokorridoren är Projektgruppen, här arbetar man tillsammans med andra studenter under cirka 6-7 månader för skapa mässan.  Projektgruppen består av följande poster: Projektledare, Företagsansvariga, Sponsringsansvariga, Mässansvariga, Bankett- och festansvariga.

Är du driven, engagerad och tror att du kan vara med att bidra till att Bokorridoren blir en mässa i världsklass? Då ser Bokorridoren fram emot din projektgruppsansökan!

Projektgruppen kommer dock behöva hjälp av fler studenter under under mässdagen. Varje british prescription website ohnerezeptfreikauf found utställande företag får en personlig montervärd som hjälper dem under dagen.Detta är ett unikt tillfälle för dig att få kontakt med ett företag du är intresserad av.

Till mässan behövs också vi driftiga mässvärdar, dessa hjälper projektgruppen både under mässan samt dagen innan med att bygga upp mässan och genomföra dagen. Vi kommer att ha ett stort behov av driftiga och engagerade studenter, så tveka inte att ta denna chans att möta företag och knyta kontakter samtidigt som du är en del av teamet kring mässan.

Mer info om Bokorridoren

För mer information angående Bokorridoren och när ansökningar mottages för de olika posterna, alt montervärd och mässvärd, hänvisar vi till Bokorridorens egna hemsida här.