Inspark

Varje år arrangerar Urbana Studenter en inspark för alla nya studenter vid institutionen Urbana Studier på Malmö Högskola. Insparken som anordnas går under namnet Grönveckan. Insparken skiljer sig från det vanliga och har snabbt blivit en årlig tradition inom föreningen Urbana Studenter. I år kommer Grönveckan gå i linje med temat Militär.

Du kommer att kunna köpa biljett till Grönveckan första dagen på terminen, måndagen den 31 augusti. Du kommer inte att kunna missa oss! Så fort du ser en militär, hugg tag, så kommer han eller hon att leda dig rätt! Dina faddrar kommer även att dyka upp på uppropet för att informera om var du ska vända dig.

Programmet för veckan lyder enligt nedan.

Måndag 31/8
10.00-16.00 Försäljning & Information
16.00 Militärmarsch
Vi samlas på bottenplan i Niagara där dina faddrar kommer att finnas på plats och ta emot dig. Sedan går ni i gemensam trupp ut för att övervinna barriärerna mellan er genom tuffa utmaningar på stan.
22.00 Fest på torget
Militärmarschen avslutas med uppsamling på Lilla Torg för fortsatta festligheter.

Tisdag 1/9
16.00 Första slaget
Dags för 6-kamp där du och dina studiekamrater tävlar mot de andra programmen.
22.30 Fest på Slagt
Fullt festmode ON, nu festar vi hela natten lång och stänger klubben tillsammans!

Onsdag 2/9
16.00 Intelligenstest
Pubrunda där gåtor blandas med godricka!

Torsdag 3/9
17.00 Grillning
Vi samlas nere i Västra Hamnen och har lite skönt häng med grillning. Medtag mat och dryck, vi står för tillbehör och grillar.
19.00 Andra slaget
Ladda upp för volleybollturnering!

Fredag 4/9
19.00 Kadettsittning
För en ordentlig avslutning på veckan går vi till Slagt och njuter av en härlig middag tillsammans där medaljer delas ut för att sedan….
22.30 Eftersläpp
… festa loss tillsammans i fredlig anda!